Jos ihminen ei joudu jyrkänteen partaalle, ei hänen selkäänsä kasva siipiä.
-Niko Kazantakis-

lauantai 29. lokakuuta 2011

Kymmenen kertaa neljä asiaa minusta

Mun on pitkään pitänyt laittaa tänne joku meemi, eli tietopaketti joka sisältää musta turhia asioita. En oo vaan löytänyt mitään tarpeeksi hauskaa aikasemmin, mutta nyt tuli eteen tämmönen semikiva, jonka päätin täyttää :)

1. Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt

1.1. Ajojärjestelijä, vastaillut puhelimeen, ottanut tilauksia vastaan ja järjestellyt ne kuskeille eteenpäin, laskuttanut keikat ja muuta yleistä sihteerimäistä työtä.

1.2. Palautuvan materiaalin laitosoperaattori, eli Valiolla touhunnut tyhjien maitolaatikoiden yms. kanssa. Varastoon pesun kautta menevien linjastojen kunnossapitoa, trukilla ajelua ja kuorma-autolla kurvailua.

1.3. Kiskantätinä uimarannalla. Monta kaunista kesäpäivää varjoisassa viileässä kopissa myymässä jätskiä, karkkia ja limpparia auringonpalvojille. Sateisina ja kylminä päivinä ei ollut töitä..

1.4. Tehdassiivoojana, mopannut toimistoja ja pessyt ikkunoita. Paineilmalla tuli myös puhalleltua katonrajaan vuoden aikana kerääntyneitä pölypalloja, huimissa korkeuksissa! :o



2. Neljä tv-ohjelmaa, joita tykkään katsella

2.1. The Big Bang Theory (Rillit Huurussa)

2.2. Fringe

2.3. Supernatural

2.4. How I Met Your Mother (Ensisilmäyksellä)


3.Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla

3.1. Tallinna

3.2. Lanzarote, Kanariansaaret

3.4. Antalaya, Turkki

3.4. Lappi



4.Neljä internetsivua, joilla käyn melkein päivittäin

4.1. Facebook

4.2. Iltalehti

4.3. Naurunappula

4.4. eLukio


5. Neljä lempiruokaani

5.1. Ceasar-salaatti

5.2. Pizza, erityisesti omatekemä. Vaikken kehukaan, niin kotitekoinen pizza voittaa mennen tullen kaikki ulkolaiset rävellykset.

5.3. Äitin kaalikeitto <3 (Sekä perinteinen, että kukkakaali-versio)

5.4. Oikein mureaksi haudutettu possunliha. Kaikki paistista, fileeseen ja joulukinkkuun. Naminam!




6. Neljä paikkaa, jossa mieluiten olisin juuri nyt

6.1. Uusi-Seelanti, siellä mieluiten Sormusten Herra-leffan kuvauspaikat ja varsinkin Kontumaiset maisemat.

6.2. Takkatulen ääressä 

6.3. Kesäiltaisella järvenrantamökillä, ilman itikoita!

6.4. Kanadassa, melkein missä vaan siellä, koska siitä on tullut mun uusi lempparimatkailumaa :)


7. Neljä lempivaatekappaletta


7.1. Villasukat

7.2. Pitkä villatakki

7.3. Kesämekko

7.4. Kotoisat lököverkkarit


8. Neljä lempijuomaa

8.1. Happovesi, ei mikään makuvichy, vaan ihan pelkkä hapotettu vesi. Oma sodastream tuottaa sitä kivasti.

8.2. Makea valkoviini, mahdollisesti tilkkasella sitruunalimpparia.

8.3. Tee, tämän hetken ykköslempparimaku on Rooibos - Mansikkakerma. Perinteinen musta tee ei nappaa, mutta kaikki kivat maut maistuu. Earl Grey hunajalla kuuluu myös suosikkeihin.

8.4. Eurosehopperin Energiajuoma, eli ES. Halpaa, hyvää ja netin suurin vitsi. Toimii!


9. Neljä asiaa, jotka kaduttaa eniten

9.1. Talousasioiden sössiminen nuorempana. Ei voi sanoa tyhmempänä, kun ei tunnu kauheasti järkeä sen jälkeen kasvaneen:D


9.2. Lukion jättäminen kesken ensimmäistä kertaa. Jo ekana vuonna olisi pitänyt asennoitua opiskeluun paremmin ja motivoida itsensä koko koulun läpi. Kerralla ja kunnialla.

9.3. Tupakoinnin aloittaminen. Lopettamista tulee aika harvoin suunniteltua, mutta se olis varmaan paljon helpompaa, jossei olisi koskaan aloittanutkaan :)

9.4. Se, etten ole pitänyt yhteyttä kouluaikaisiin kavereihin. Ystäviä ei ole koskaan liikaa, joten niistä, jotka on saanut elämäänsä, pitäisi jaksaa pitää kiinni <3


10. Neljä asiaa, joita en tule koskaan katumaan

10.1. Muutto Pudikselle. Täällä on ollut hyvä olla, vaikka arjen askareet välillä raskailta tuntuukin. Tää vaihe mun elämässä on nyt tällästä, tulevaisuudessa ehkä jotain muuta :)


10.2. Kaikkien kolmen kisujeni ottamista. Kyllähän ne aika usein rassaa, ne vie rahaa ja niistä tulee turhia huolia, kun ne seikkailee hiirestysretkillään useita päiviä. Moni reissu olisi helpompi tehdä, kun ei tarttisi miettiä, kuka hoitaa kissat ja helpompi olisi asustaa vaikka missä, kun olisi vaan yksinään. Mutta kun kisunen iltasella käpertyy kainaloon kehrämään ja kutittaa viiksillä naamaa, niin sitä vaan silloin miettii, että mitä onkaan onnistunut tekemään oikein, kun on ansainnut eläimen pyyteettömän rakkauden <3

10.3. Englannin oppimista. Kielitaidosta uupuu edelleen ruotsi ja saksa ja monta muuta, joita en ole edes opiskellut, mutta englannin kanssa sentään pärjää aika pitkälle.

10.4. Sitä, että kävin irtisanomassa itseni viimeisimmästä työpaikastani. Pitkään stressasi se, että jatkui vaan sairasloma ja töihin mua kuitenkin odotettiin takaisin. Yksi asia siis ainakin vähemmän murehdittavana. Seuraavaksi aletaan ressailemaan sitten uuden duunipaikan perään, kunhan tässä ensin tervehdytään :)


Nämä neljä viimoista oli aika vaikeita. Melkeen kaikki päätökset, mitkä oon joskus tehnyt, kaduttaa joskus jossain määrin. Ihan kaikki. Jospa oppisi elämään niin, ettei katuisi mitään, silloin olisi hyvä olla. Mutta virheitä täytyy tehdä, että niitä osaa välttää. Mitä enemmän on tehnyt väärin, sitä enemmän voi sanoa kokeneensa ja eläneensä. En mäkään oppinut lukemaan reseptejä kunnolla, ennenku tajusin laittaneen pullataikinaan ruokalusikallisia suolaa teelusikoiden sijasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti