Jos ihminen ei joudu jyrkänteen partaalle, ei hänen selkäänsä kasva siipiä.
-Niko Kazantakis-

perjantai 18. marraskuuta 2011

Ensilumi!

Heräsin aamulla Koiran haukuntaan suhteellisen aikasin, mun mittapuulla ja kipittelin vessan ikkunasta kurkkimaan, että mikä sai Koiran räksyämään niin kovin. Pihalla pönötti lava-auto ja koko tienoo oli ihan valkosena. Viime yönä tuli siis maahan asti jo ensilumi :o Lunta tiputteli tossa muutama päivä sitten jo jokusen tunnin, mutta se suli samantien silloin pois. Viime yönä satanut lumi on kuitenkin maahan jäänyt noin sentin paksuiseksi liukkaaksi kerrokseksi, joka tuntui elukoita kovasti ihmetyttävän :) Ja siihen päälle vielä nuohooja touhusi katolla ja kellarissa, joten Koiralla ainakin riitti kovasti ihmeteltävää :D

Mä napsasin kännykällä muutaman kuvan ja aikani kikkailtuani sain ne lopulta facebookin kautta koneelle ja sitä kautta vielä tännekin jakoon. Eli postaus sinällään jää nyt lyhyeksi, kun ei eilisen jälkeen mitään silleen merkittävää oo tapahtunut, mutta kuvia on sentään kiva myös välillä jaella :)

Ja p.s. Psykan kurssista tuli arvosana 8! :)

Soppa tässä demonstroi, kuinka vietetään kissanpäiviä <3
Jouluvalot toiminnassa :)


 Siinäpä tommoinen muodonmuutos kuvaelma pihalta. Ensin on vähän pimeämpää syksymaisemaa iltasella, sitten pakkasaamua ja lopulta ensilumen peittämä pihamaa tältä aamulta. Talvi sieltä tulloo, ei voi minkään.

Koiruus ja ensilumi

Nuohooja autoineen kyläilemässä ja talvinen talon julkisivu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti