Jos ihminen ei joudu jyrkänteen partaalle, ei hänen selkäänsä kasva siipiä.
-Niko Kazantakis-

torstai 19. toukokuuta 2011

Kasvihuone kunnossa!

Ennen
Jälkeen
Viherpeukalointiin löytyi eilen illalla yllättävänkin paljon motivaatiota ja päätin raivata kasvihuoneen paraatikuntoon. Ihan kaikille tavaroille en keksinyt järkevää sijoituspaikkaa, mutta tarpeelliset kuokat ja haravat ja lapiot ja purnukat otin talteen ja muut kasasin nätisti sivummalle. Pari kuvaa projektista, ennen ja jälkeen.



 



Kasvihuoneen kanssa puuhailun lisäksi, tutkin myös kamerani ominaisuuksia ja onnistuin napsimaan pari kivaa lähikuvaa pihalla viheriöivistä kasveista. Ainakin paju kissoineen on tuossa toisessa, toisesta en oo ihan varma, mutta lepäksi tai haavaksi ehkä veikkaisin. Mussa ei ihan niin paljoa ole vielä kuitenkaan hortonomin vikaa, että tunnistaisin muitakin kuin, kuusen männyn ja koivun (+ tuon pajun, koska noi kissat..)



Nyt kuitenkin iltateetä vielä ja teeleipää, josta tuli juuri äsken jo toinen uunituore versio tänään <3 Eka oli ainakin tosi hyvää, mutta tän jälkimmäisen tein hiivalla ja unohdin rasvan, että voi olla, että semmoinen reilusti voinen ja leivinjauheella kohotettu versio oli kuitenkin parempi. Saa nähdä. Suihkuun kanssa vielä, kun lämmintä vettäkin tulee ja sitten nukkumaan <3
P.S. En pidä tän bloggerin kuvien asettelutavasta. Tai sit en vaan osaa.. -.-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti