Jos ihminen ei joudu jyrkänteen partaalle, ei hänen selkäänsä kasva siipiä.
-Niko Kazantakis-

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kommentointi mahdollisuus kaikille!

Ajattelin, että kun esim. oma rakas äitini, joka on myös alkanut lueskelemaan blogiani, haluaisi kommentoida tähän ja googlen blogeissa pitää olla kirjautuneena sisään, että kommentoi voi jättää, niin päätin tehdä blogini lukijoille yhteisen tilin, jota kaikki voivat käyttää kommentointiin. Muistakaa kuitenkin pistää oma nimenne kommentin yhteyteen, jotta tiedän, kuka kommentin on jättänyt :)

Toivottavasti ohjeet ovat mahdollisimman selkeät:

Klikkaa blogikirjoituksen alareunassa olevaa kohtaa " 0 kommenttia", siinä voi toki olla enemmänkin, kuin 0, jos lukijat pääsevät jatkossa tällälailla kommentoimaan.

Valitse kommenttisi kirjoittamisen jälkeen alta Google-tili ja klikkaa "Lähetä kommentti". Sinut ohjataan eteenpäin seuraavalle sivulle, jossa voit kirjautua sisään.

Käyttäjätunnus (sähköposti): alamaailma1
Salasana: blogi1234


Kun klikkaat, "kirjaudu", sinut ohjataan takaisin blogiini ja näet kommenttisi, jota voit vielä muokata. Tässä vaiheessa sinun pitää vielä kirjoittaa "sanojen vahvistaminen", eli ns. turvallisuusvahvistus, joka on sattumanvaraisesti arvottu sana kommenttisi alapuolella. Lopuksi klikkaa "lähetä kommentti" ja kommenttisi tulee kaikille näkyviin.

2 kommenttia: